Hoppa till innehåll
Mat & hälsa
-
Ägg - finns det någon gräns för hur många det är bra att äta varje dag?
-
Mat som stått framme i rumstemperatur
-
Botulism i inläggningar
-
Tallrikar i bambublandning - hälsofarligt?
-
Natriumnitrit E250 till barn
-
Erukasyra i raps
-
Vad är sockerhalten i frukten sharon?
-
Rapsolja - stekning och oxidation
-
Vilken fisk kan man äta regelbundet?
-
Hur lång är hållbarheten för upptinad köttfärs?
-
Kallpressad oliv- eller rapsolja till bebis
-
Räknas charkvaror av till exempel kyckling som rött kött?
-
Är rå sötpotatis giftigt?
-
Fråga om hållbarhet av öppnade glaskonserver
-
Sojaböna - fullvärdigt protein?
-
Intag av K-vitamin under Waranbehandling
-
Frukt ananas
-
Hur länge håller tinad kyckling i kylskåpet?
-
Vakuumförpackat kött glömdes i ryggsäcken 12h.
-
Vad händer med de "goda" fetterna vid upphettning?
-
Modersmjölksersättning och palmolja
-
Botulism - färdig inläggningssill på burk
-
Farligt med micropopcorn?
-
kaviarpålägg till småbarn
-
Äta rå färsk fisk från strömmande vatten Norrland
-
Allergi mot hassel- och jordnötter, vilka produkter ska uteslutas?
-
Är kvarnkrossad körsbärssaft giftig?
-
Vilken forskning bygger råd om skadligt äta omogna gröna tomater pga solanininnehåll på?
-
Allergi mot citronsyra?
-
Hur mycket gurkmeja är riskfritt att äta?
-
Proteiner i groddar
-
Är uppvärmda rödbetor giftigt med tanke på nitrat/nitrit?
-
Frysta jordgubbar
-
Lagra mat hemma, livsmedelsförsörjning vid kris
-
Kostrekommendationer gällande fisk fångad i Bottenviken
-
Omega-3 i rapsolja
-
Är gluten dåligt för oss?
-
Finns det goda bakterier i till exempel filmjölk och kefir?
-
Arsenik i risstärkelse och rismjöl
-
Egen gröt & välling till barn
-
PROTEINER - vad gör de för kroppen?
-
Råbiff - finns säker tillredningsmetod?
-
Sill och strömming - vad är skillnaden?
-
Innehåller mjölksyra mjölk?
-
Frysen trasig! - Hur kan maten räddas?
-
Kan glutenintoleranta äta produkter som innehåller glukossirap?
-
Varför inkluderas inte potatis i 500 g frukt och grönt?
-
aluminium vid matlagning
-
Laktosfri kost när man inte är laktosintolerant?
-
Nötsmör, mandelsmör, jordnötssmör - lika nyttiga som nötter?