Välkommen!
Om du söker här i forumet kanske du har hjälp av våra tidigare svar på liknande frågor. Sök också gärna på vår webb.
Alla frågor hanteras säkert i vårt system. När du får ett svar innehåller det en länk. Den länken är det bara du som kan nå. För att någon annan ska kunna se svaret krävs att vi aktivt lagt ut det synligt i forumet.
Skulle vi välja att synliggöra din fråga för andra, tar vi först bort personliga uppgifter. Andra kan då inte se vem frågan kommer från. Det är bra om du också tänker på att inte ange uppgifter i själva frågan som skulle kunna kopplas just till dig.
Läs mer i vår policy nedan.
Alla ska känna matglädje och må bra av maten
Ja, salmonella dör när man steker pannkakor. Äggen stelnar ju helt i smeten eftersom den blir över 70 grader varm.
Här finns mer att läsa: Ägg med rinnande gula - innehåller salmonella?
Vänliga hälsningar och välkommen igen!
jag brukar steka äggen hårt för samonellan då?
Om man steker äggen så att gulan stelnar (inte är flytande) dör eventuell salmonella. Då blir alltså äggen säkra att äta.
Vänliga hälsningar