Policy

Nedanstående policy för personuppgifter och innehåll gäller för detta forum som ägs och administreras av Livsmedelsverket.

Policy för personuppgifter

Det som skrivs på denna sida blir allmän handling, så är det alltid oavsett hur handlingen kommit in till myndigheten. Om någon skulle begära ut handlingen görs en sekretessprövning och sekretesskyddet omfattar exempelvis företagshemligheter.

För att skriva inlägg eller kommentera i detta forum så behöver du ange ditt namn och din e-postadress. Din e-postadress visas aldrig för andra besökare i forumet.

Om du vill ta bort dina uppgifter från detta forum så anmäler du ditt inlägg genom att trycka på varningstriangeln och skriva en förklaring till vad du vill göra, då kommer en redaktör snart att ta bort uppgifterna.

Policy för innehåll

Som användare av detta forum accepterar du att det du skriver publiceras och därmed kan läsas av andra användare.

För innehåll som publiceras i detta forum gäller följande riktlinjer:

Vi tar bort inlägg som innehåller känsliga personuppgifter samt inlägg som är stötande, uppviglande eller som kränker enskildas personliga integritet. Detta innebär bland annat att vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg där påhopp på person eller organisation förekommer. Vi förbehåller oss också rätten att ta bort inlägg som skrivs i uppenbart marknadsföringssyfte och/eller marknadsföring av lediga tjänster. Den som bryter mot reglerna kommer att få sitt inlägg borttaget.