Alla inlägg
- Frysta hallon i bakverk
- Egen brunn - hur tolka analysresultat?
- Färdiggrillad kyckling - gravida?
- Vilken myndighet ska kontrollera märkning av förpackade tomater?
- Kan vi använda vinylhandskar i köket?
- Vilken ytbehandling ska träskärbrädor ha?
- Kärnmjölk - är den pastöriserad?
- Listeria - hygien i köket
- Senap frå Storbritannien
- Skriftlig information om allergener på restaurang
- Saint Agur crème när man är gravid!
- Håller smör i rumstemperatur?
- Silikon - test inför import?
- Näringspåståendet "rik på järn"
- Ekologiskt utländskt eller icke-ekologiskt svenskt?
- Lim godkänt för livsmedelskontakt
- Äta bränd mat när man är gravid?
- Gränsvärden för beta-asaron i Kalmusrot
- Kaffe/koffein till elever i årskurserna 7-9?
- Vägledning om dricksvatten
- Ursprungsmärkning Frukt & Grönt - Hackad/skivad/tärnade produkter
- Kittost - gravid?
- Skivad påläggssalami - gravid
- Kyckling pålägg - gravid
- Salami gravid
- Pepparrot - gravid?
- Kan sjukdomar spridas genom lösgodis?
- Märkning med QR-kod istället för ingrediensförteckning?
- Listeria i alla frysta grönsaker?
- Prenumerera på importnyheter?
- Fel i förordning om titandioxid E171
- Lenrimmad lax - gravid?
- Egen brunn - vilka ämnen bör ingå vid kontroll?
- Import samt försäljning av tillskott
- Datummärkning, format och ordning
- Utsläpp från svensk animalieproduktion?
- Vörtbröd - gravid?
- Ris - användning nästan 8 månader efter bäst före?
- Vegoskivor - vegetariska pålägg och gravida
- Saffran och andra kryddor till barn
- Vad gäller för kalibrering av termometer?
- Vad krävs för att starta ett destilleri och bryggeri?
- Vattenfilter för egen brunn
- Vinterkräksjukan och kock, när får jag komma tillbaka till jobbet?
- Tillstånd för privat import?
- Vad är ett godkänt kök och vilka livsmedel är godkända att servera?
- Smör/lätta - pastöriserad?
- Vad menas med försäljning till slutkonsument för ekologisk produkt?
- Kräver bivaxdukar några certifieringar?
- Kan gravid äta fryst fuet