Hoppa till innehåll
Livsmedelsverket Fråga oss

    Fler liknande inlägg

    Livsmedelsverkets webbplats
    1. Forum
    2. Matsvinn, miljö & klimat

    Matsvinn, miljö & klimat

    • Ärtfärs och sojafärs - bättre än kött och fisk? 25 apr 2023 1
    • Ekologiskt utländskt eller icke-ekologiskt svenskt? 23 mar 2022 1
    • Konserverad potatis 6 okt 2021 1
    • Donation av överbliven mat 13 aug 2021 1
    • Miljöpåverkan från kött 8 jul 2021 1
    • Matsvinn, matavfall och FN:s hållbarhetsmål 10 nov 2020 1
    • Säsongsgrönsaker - hur välja? 24 sep 2020 1
    • Färdigpackade sallader - bäst före-datum 16 jul 2020 1
    • Miljöpåverkan smör vs margarin 12 maj 2020 1
    • Miljöpåverkan: nötkött - kikärtor? 8 apr 2020 1
    • Varför är en mindre köttkonsumtion bra för miljön? 14 jan 2020 1
    • Matsvinn på förskola - hur beräkna? 28 nov 2019 1
    • Miljöpåverkan av kyckling och fisk jämfört med mejeriprodukter 15 aug 2019 1
    • Får man ta med egen matlåda för hämtmat? 16 jul 2019 1
    • Miljösmarta matval - hur göra? 7 mar 2019 1
    • Riktlinjer för skolmaten i relation till klimatet 14 feb 2019 1

    Sortera inläggen

    • Nyast
    • Senaste aktivitet
    • Flest kommentarer
    Supportforum från
    Logga in Om cookies