Hoppa till innehåll
Företagskontroll & regler
-
Gårdsslakt och försäljning av fjäderfä och kanin
-
Tillåtet med äggförsäljning i bod
-
Vitaminernas effekt efter de kommit i kontakt med en dryck
-
Är livsmedelskontrollrapporten offentlig handling?
-
Vad behövs för att få sälja grönsaker till en butik?
-
Bambuplast - pengarna tillbaka?
-
Kåsa och tallrik i träfiber/komposit
-
Bambu/melamin till barn - vilka material är tillåtna?
-
Vilken produkt-/råvarudokumentation har jag rätt att få?
-
Vad krävs för gårdsförsäljning av ägg?
-
Läkemalva & Såpnejlika
-
Försäljning av vilt
-
Var kan jag läsa resultat från restaurangkontroller?
-
Utforma lokaler för hantering i honungsproduktion
-
Får jag sälja chiapudding nu, eller vilka regler gäller?
-
Historik om märkning av hushållsplast
-
Livsmedelsgodkända handskar
-
Sälja utgånget godis och snacks?
-
Klädsel och hygien i personalmatsal
-
Användning av vilda växter i restauranger.
-
Starta företag med så kallad "take away" - vad krävs av oss?
-
Citronsyra - naturligt eller inte?
-
Använda handskar vid hantering av mat i Coronatider ?
-
Hur tar jag reda på till vilken livsmedelskategori för tillsatser som hummus hör?
-
Hemleverans från butik i coronatider - behövs tillstånd?
-
Behövs skäggskydd vid hantering av mat i butik?
-
Resultat i olivolje-test
-
Producentkod primärproduktion av ägg
-
Ska jästen i ekologiskt bröd vara ekologisk?
-
Är mjöl vitaminberikat i Sverige?
-
Får jag ha ringar vid mathantering?
-
Måste vi plasta in bakverk vid försäljning?
-
Temperaturer i kylar och frysar - egen kontroll?
-
Får vi ta in egenodlade grönsaker i skolkök?
-
Är probiotika ett kosttillskott?
-
Vad ska ett skolkök ha med i sin egenkontroll?
-
Regler om tillagning av mat i servicebostäder
-
Fransförlängning när man jobbar med livsmedel?
-
Ytbehandling till träskärbräda till försäljning
-
Får kommunala verksamheter skänka eller ta emot bortskänkt mat?
-
Får pälsdjur vistas i livsmedelsbutik?
-
Vilken typ av rostfritt stål är okej med livsmedel?
-
Vad säger lagen om akrylnaglar när man är servitris?
-
Får man sälja en frysvara efter utgånget datum?
-
Vad gäller för kalibrering av termometer?
-
Finns krav på att använda handskar i skolkök?
-
Måste personalen i restaurang ha uppsatt hår ?
-
Försäljning av ägg från mindre besättning
-
Sälja livsmedel på marknader som privatperson