Hoppa till innehåll
Livsmedelsverket Fråga oss

    Fler liknande inlägg

    Livsmedelsverkets webbplats
    1. Forum
    2. Kontaktmaterial

    Kontaktmaterial

    • Varför växer det mindre mögel på en brödskiva där händerna tagit handsprit innan hantering av den? 31 jan 1
    • Pvc- film i restaurangkök 23 okt 2024 1
    • Aluminium vid matlagning 13 sep 2024 27
    • Placering av märkning med glas-gaffel-symbolen 15 aug 2024 5
    • Vilken typ av rostfritt stål kan jag använda i köket? 5 jul 2024 1
    • Vad ska vi tänka på när vi köper tryckfärger till våra förpackningar? 26 feb 2024 1
    • Absorbent-påse i fruktförpackning, får den vara där? 14 feb 2024 1
    • Produkter som kommer i kontakt med livsmedel och som eventuellt läcker kemikalier. 21 nov 2022 1
    • Kan vi använda vinylhandskar i köket? 22 apr 2022 1
    • Vilken ytbehandling ska träskärbrädor ha? 22 apr 2022 1
    • Silikon - test inför import? 31 mar 2022 1
    • Är teflon hälsofarligt? 6 dec 2021 7
    • Kräver bivaxdukar några certifieringar? 2 dec 2021 1
    • Bambu/melamin till barn - vilka material är tillåtna? 8 dec 2020 1
    • Bakplåtspapper - risker över 220 grader? 5 nov 2019 1

    Sortera inläggen

    • Nyast
    • Senaste aktivitet
    • Flest kommentarer
    Kundforum från
    Logga in Om cookies