Hoppa till innehåll
Livsmedelsverket Fråga oss

    Fler liknande inlägg

    www.livsmedelsverket.se
    Kontrollwiki - Livsmedelsverkets verktyg för livsmedelskontroll Livsmedelsverket på Facebook Livsmedelsverket på Twitter Måltidsbloggen
    1. Forum
    2. Matsvinn, miljö & klimat

    Matsvinn, miljö & klimat

    • Ekologiskt utländskt eller icke-ekologiskt svenskt? 19 mar 1
    • Utsläpp från svensk animalieproduktion? 28 dec 2021 1
    • Ris - användning nästan 8 månader efter bäst före? 24 dec 2021 1
    • Konserverad potatis 6 okt 2021 1
    • Donation av överbliven mat 11 aug 2021 1
    • Hur påverkar jag miljön när jag äter kött? 8 jul 2021 1
    • Matsvinn, matavfall och FN:s hållbarhetsmål 10 nov 2020 1
    • klimatpåverkan: vegetariskt - kött 1 okt 2020 1
    • Med anledning av svinnsikt, hur länge håller en på börjad majonästub eller hamburgerdressing? 28 sep 2020 1
    • Säsongsgrönsaker - hur välja? 24 sep 2020 1
    • Aluminiumburkar - återanvända konservburkar? 9 sep 2020 3
    • Färdigpackade sallader - bäst före-datum 16 jul 2020 1
    • Miljöpåverkan smör vs margarin 10 maj 2020 1
    • Miljöpåverkan: nötkött - kikärtor? 5 apr 2020 1
    • Varför är en mindre köttkonsumtion bra för miljön? 14 jan 2020 1
    • Matsvinn på förskola - hur beräkna? 26 nov 2019 1
    • Miljöpåverkan av kyckling och fisk jämfört med mejeriprodukter 14 aug 2019 1
    • Får man ta med egen matlåda för hämtmat? 16 jul 2019 1
    • Hej Hur påverkar mitt val av att äta kött hälsa och miljö? 29 mar 2019 1
    • Miljösmarta matval - hur göra? 7 mar 2019 1
    • Riktlinjer för skolmaten i relation till klimatet 10 feb 2019 1

    Sortera inläggen

    • Nyast
    • Senaste aktivitet
    • Flest kommentarer
    Kundforum från
    Logga in Om cookies