Hoppa till innehåll
Livsmedelsverket Fråga oss

    Fler liknande inlägg

    www.livsmedelsverket.se
    Kontrollwiki - Livsmedelsverkets verktyg för livsmedelskontroll Livsmedelsverket på Facebook Livsmedelsverket på Twitter Måltidsbloggen
    1. Forum
    2. Kontaktmaterial

    Kontaktmaterial

    • Produkter som kommer i kontakt med livsmedel och som eventuellt läcker kemikalier. 17 nov 2022 1
    • Placering av märkning med glas-gaffel-symbolen 24 maj 2022 3
    • Kan vi använda vinylhandskar i köket? 22 apr 2022 1
    • Vilken ytbehandling ska träskärbrädor ha? 22 apr 2022 1
    • Silikon - test inför import? 24 mar 2022 1
    • Kräver bivaxdukar några certifieringar? 1 dec 2021 1
    • Bambu/melamin till barn - vilka material är tillåtna? 8 dec 2020 1
    • Aluminium vid matlagning 23 jul 2020 5
    • Vilka regler gäller vid tillverkning av förpackningsmaterial? 30 jan 2020 1
    • Bakplåtspapper - risker över 220 grader? 30 okt 2019 1
    • Teflon - hälsofarligt? 24 okt 2018 7
    • Vilken typ av rostfritt stål är okej med livsmedel? 18 maj 2018 1

    Sortera inläggen

    • Nyast
    • Senaste aktivitet
    • Flest kommentarer
    Frågeforum från
    Logga in Om cookies