Hoppa till innehåll
Livsmedelsverket Fråga oss

    Fler liknande inlägg

    Livsmedelsverkets webbplats
    1. Forum
    2. Kontaktmaterial

    Kontaktmaterial

    • Varför växer det mindre mögel på en brödskiva där händerna tagit handsprit innan hantering av den? 29 jan 1
    • Pvc- film i restaurangkök 16 okt 2024 1
    • Vilken typ av rostfritt stål kan jag använda i köket? 5 jul 2024 1
    • Vad ska vi tänka på när vi köper tryckfärger till våra förpackningar? 26 feb 2024 1
    • Absorbent-påse i fruktförpackning, får den vara där? 12 feb 2024 1
    • Produkter som kommer i kontakt med livsmedel och som eventuellt läcker kemikalier. 17 nov 2022 1
    • Placering av märkning med glas-gaffel-symbolen 24 maj 2022 5
    • Kan vi använda vinylhandskar i köket? 22 apr 2022 1
    • Vilken ytbehandling ska träskärbrädor ha? 22 apr 2022 1
    • Silikon - test inför import? 24 mar 2022 1
    • Kräver bivaxdukar några certifieringar? 1 dec 2021 1
    • Bambu/melamin till barn - vilka material är tillåtna? 8 dec 2020 1
    • Aluminium vid matlagning 23 jul 2020 27
    • Bakplåtspapper - risker över 220 grader? 30 okt 2019 1
    • Är teflon hälsofarligt? 24 okt 2018 7

    Sortera inläggen

    • Nyast
    • Senaste aktivitet
    • Flest kommentarer
    Frågeforum från
    Logga in Om cookies