Välkommen!
Vi svarar enbart under vardagar. Om du söker här i forumet har du stor chans att hitta svaret själv! Under semestertider kan det ta lite längre tid att få svar.
Alla frågor hanteras säkert i vårt system. När du får ett svar innehåller det en länk. Den länken är det bara du som kan nå. För att någon annan ska kunna se svaret krävs att vi aktivt lagt ut det synligt i forumet.
Skulle vi välja att synliggöra din fråga för andra, tar vi först bort personliga uppgifter. Andra kan då inte se vem frågan kommer från. Det är bra om du också tänker på att inte ange uppgifter i själva frågan som skulle kunna kopplas just till dig.
Läs mer i vår policy nedan.
Alla ska känna matglädje och må bra av maten
tack för frågan.
Det går bra att äta kvarg när du är gravid. (Det är inte en färskost.) Risken för listeria i kvarg är liten. Det beror på att bakterien inte trivs i kvarg på grund av det låga pH-värdet, och därför är det säkert även för gravida att äta kvarg.
Har du även sett vår sökfunktion "Fråga Liv"? Där kan du skriva in olika livsmedel för att se om de är okej att äta som gravid eller inte.
Välkommen igen!
ja, det gäller även smaksatt kvarg.
Vänliga hälsningar