Hoppa till innehåll
Starta företag
-
Bone broth/buljong och djurben
-
Behöver ett café ha personaltoalett?
-
Matlagning i eget privat kök - tillåtet att sälja?
-
Krav på tillverkare av engångssugrör av råghalm
-
Hur gör jag en näringsdeklaration?
-
Försäljning av spirulina och chlorella (alger).
-
Vilka regler gäller för transport av mat från restaurang till kund?
-
Kan jag sälja honung utan att ha livsmedelsföretag?
-
Kan jag sälja CBD-olja?
-
Passar bivaxdukar att förvara mat i?
-
Starta litet kafferosteri
-
Jag vill starta ett sommarcafé
-
Försäljning av färdiglagad mat till privatpersoner
-
Köpa in mjölk direkt från mjölkgård
-
Starta UF-företag, vad gäller?
-
Vad behövs för att starta kioskverksamhet?
-
Importera och sälja te från Kina
-
Vad är ett godkänt kök och vilka livsmedel är godkända att servera?
-
Import av livsmedel från Thailand
-
Material i kontakt med livsmedel - träskärbrädor
-
Import av vin - hur gör jag?
-
Angående slakt och återtag av kaninkött
-
Frågor om att starta ett destilleri samt bryggeri
-
Gårdsförsäljning av ägg
-
Försäljning av vaktelägg
-
Import av livsmedel från Afrika
-
Baka hemma i eget kök - registrering eller godkännande?