Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Broschyr om livsmedelshygien på enkel svenska?

Hej,
Vi producerar livsmedel och som del av vår introduktion för ny personal går vi igenom livsmedelshygien.

Finns det något underlag för detta som ni har att ladda ner? Gärna på enklare svenska eller på svenska och engelska då många av våra anställda inte har svenska som modersmål.
Tack!

Kommentarer

  • Hej Åsa,

    Ett tips kan vara att kolla bland branschriktlinjerna.

    En branschriktlinje är en branschs egna beskrivning av hur en kan göra för att uppfylla livsmedelslagstiftningens krav, inom den specifika branschen. Genom att de handlar om en specifik verksamhet kan de bli mer konkreta och därmed lättare att följa. De branschriktlinjer som ligger på vår webbsida har även granskats av Livsmedelsverket.

    Vi har även en del broschyrer som främst vänder sig till mindre företag. Två av dessa är även översatta till engelska.

    Utöver detta har vi såklart en del information på våra webbsidor om produktion, handel och kontroll.

    Vänligen,
    Paulina
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.