Får en restaurang återuppvärma mat?
Hej!
Vad säger reglerna för att återuppvärma mat i storkök/ restaurang?
En del kök lagar/ förbereder mat inför nästa dag, då man skall severa detta som "Dagens lunch" .
Ex, gör man en köttgryta aftonen före, som kyls ner, och sen då värms upp och severats dagen efter , har denna gryta förbrukats efter den serveringen, eller?
Den har ju tillagats 1 gång, och värmts upp 1 gång.
Vad säger reglerna för att återuppvärma mat i storkök/ restaurang?
En del kök lagar/ förbereder mat inför nästa dag, då man skall severa detta som "Dagens lunch" .
Ex, gör man en köttgryta aftonen före, som kyls ner, och sen då värms upp och severats dagen efter , har denna gryta förbrukats efter den serveringen, eller?
Den har ju tillagats 1 gång, och värmts upp 1 gång.
Följ inlägget
0
följare
Vi har svarat på en liknande fråga om hygien kring tillagning, varmhållning och nedkylning.